Evenementen
Je bent hier: Home / Evenementen / Dalton & IB 3 opleiding

Dalton & IB 3 opleiding

12-10-2019 12:16 - 06-05-2018 12:16

13 maart rondde we dit prachtige traject af. We zijn voornemens in september/oktober 2019 te starten met de opleiding voor dalton IB. IB'er zijn op een daltonschool, kan niet zonder HET kind in beeld te hebben. Maar hoe krijg je alle kinderen in beeld? En hoor je door al die gegevens heen wat ze te zeggen hebben; wat zij aanreiken om te ontwikkelen, als school, in deze klas, voor dit kind. Hoe doe je dit samen met je team. Niet als administratieve rompslomp, maar actief en in interactie, vastleggend wat aan de orde is. De daltonmiddelen die er zijn optimaal benuttend en de taak hanterend zoals deze eigenlijk bedoeld is.

In zes dagen delen Marian Koolhaas en Annemarie Wenke hun kennis en kunde op dit gebied en spreek je je persoonlijke skills aan, om jouw IB-werkzaamheden verder vorm te geven. Aan de hand van je eigen vragen. De dagen zijn bewust gepland rondom de hele cyclus van toetsen, groepsbesprekingen en groepsplannen, om hierin de ontwikkelde kennis en skills meteen in de praktijk te kunnen brengen. De thema's zijn:

1. Wie ben jij in de school?

2. Het kind in beeld krijgen

3. Je functioneren in allerlei verbanden.

4. Impulsen delend vorm geven

5. Je tonen als IB'er

Vragen van besturen/scholen/IB'ers stimuleren ons dit traject verder op maat uit te werken. We nodigen je uit contact op te nemen.

Dagen worden in juni bekend gemaakt.

Meer informatie of opgeven? info@wenkeperspectief.nl