Ook deelnemen aan onze praktijk- en persoonsgerichte daltonopleiding voor leidinggevende en IB?

Misschien starten we zelfs op twee plekken in het land!

Komend schooljaar zullen we deze opleiding in ieder geval weer verzorgen op vrijdagen in het midden van het land.

Ook hebben we een vraag gekregen van drie directeuren en hun IB'ers/kwaliteitscoördinatoren naar het starten van een traject in Noord-Nederland, om in de regio sterkere verbindingen te creëren tussen daltonscholen. Een prachtig initiatief wat wij graag ondersteunen.

Dus wil je de achtergronden van het wat en hoe van het dalton leidinggeven als way of living verder leren kennen, met elkaar onderzoeken welke andere mogelijkheden de daltonvisie biedt voor zaken waar je tegenaan loopt en geïnspireerd raken door de aanpak op andere scholen? Dan is onze opleiding, die je de gelegenheid biedt je persoonlijk verder te bekwamen in je leidinggevende rol/taak op een daltonschool, wellicht ook iets voor jou.

De opleiding wordt gegeven door opleiders met een rijke en doorleefde daltonachtergrond, die aandacht hebben voor je persoonlijke daltonontwikkeling.  

We zijn erop gericht je handelen in de praktijk te ondersteunen en verdiepen, om dalton als way of living in jouw school te versterken.

De opleiding tot Dalton-leidinggevende en IB start weer in oktober 2024.
De data voor 2024-2025 in het midden van het land zijn:
27 september 2024, 22 november 2024, 17 januari 2025, 7 maart 2025, april leergesprekken, 16 mei 2025, 20 juni 2025 (afstuderen).

De data voor 2024-2025 in Noord Nederland volgen snel na de mei-vakantie, bij voldoende potentiële deelnemers. Dus heb je mogelijk interesse wil je het dan ons laten weten?

De beschrijving van de opleiding vind je hier.

Wil je meer weten, of je interesse laten weten? Stuur dan een een mail naar contact@wenkeperspectief.nl, dan praten we verder.