Het kind een stem geven


We zijn heel blij met alle aanmeldingen die we hebben gekregen voor de management 2-daagse in april. Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar, doe je mee? Wil je eerst het programma volledig zien? Dat kan uiteraard, mail dan naar [email protected] zodat we dat kunnen sturen.

De management 2-daagse vindt plaats op donderdag 13 en vrijdag 14 april en is voor iedereen die vanuit een coördinerende/ leidinggevende taak samen met collega’s een impuls wil ontvangen en geven aan vernieuwend onderwijs, door echt te luisteren naar kinderen.

De vragen die centraal staan tijdens de 2-daagse  zijn:

Wat gaan we doen?
We onderzoeken in een dalton-ingericht LAB met elkaar wat echt luisteren naar kinderen inhoudt en hoe je hieraan gevolg kunt geven op de eigen school.

We delen onze kennis, die we afgelopen jaren ontwikkeld hebben op de 3 topics:
* Het leren van en met elkaar op school, de daltonkernwaarden op teamniveau;
* Het ontwerpen van (periode)taken waar kinderen zich eigenaar van voelen;
* Wat belangrijk is bij het vorm geven aan ouderbetrokkenheid, dat de stem van het kind erin doorklinkt.

We laten je kennis maken met verrassende werkvormen die je terugbrengen naar waar het jou in onderwijs en onderwijs vernieuwen om gaat. Met opgefriste zintuigen kijken en luisteren we naar wat kinderen ons echt vragen te gaan realiseren, onderbouwen dit met theorie en praktijkervaringen én werken het uit in een concreet actie-plan voor de eigen school.

Doe je mee?
De kosten zijn 855,- per persoon inclusief overnachting, ontbijt, 2x lunch, break, diner en onbeperkt koffie/thee/water. Kom je met meerdere personen van je school? Dan zijn de kosten voor een 2e persoon 775,-en 3e persoon 685,-.

Wij, Annemarie Wenke, Marian Koolhaas, Hans Wenke, Neelke Heldoorn en Chanti Janssen, hebben er ONWIJS veel zin in en zijn blij dat we weer een 2-daagse op de agenda hebben staan.

Vragen? Aanmelden? Dat kan via [email protected] of bel Chanti; 06-41915734.

You’ve successfully subscribed to Wenke Perspectief
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Your link has expired
Success! Check your email for magic link to sign-in.