Het kind een stem geven

We zijn benieuwd hoe het met iedereen gaat. Hoe zijn jullie 2022 gestart? Wij hebben deze weken weer getracht veel leerkrachten te inspireren en geven daarom een kijkje in de keuken.

Als team zijn we actief van Oss, Etten-Leur, Den Helder, Rotterdam, Spijkenisse, Utrecht, Epe, t Harde, Meppel, Emmen, Kampen tot Leeuwarden. Gewoon fysieke bijeenkomsten, teamsessies en groepsbezoeken. We genieten om met jullie allemaal echt aan het werk te zijn en in het moment te kunnen afstemmen op wat nodig is om volgende stappen te kunnen ondernemen in het kind een stem geven.

Zo mooi om te zien wat een rijke leeromgevingen voor de kinderen ontstaan. Omgevingen die ruimte geven aan diversiteit. Het kan niet anders dan dat dit meer leerplezier en motivatie zal opleveren voor kind én leerkracht.

De afgelopen jaren zijn we veel dingen gaan doorvoeren waardoor het kind een andere plek is gaan innemen. Hierdoor krijgt het onderwijs meer vorm met de kinderen in plaats van alleen voor de kinderen. Een beweging die we met z'n allen maken en waar we trots op zijn.

Meer weten over ons aanbod? Klik hier en laat je inspireren, werk met ons mee zodat jij en de kinderen de vruchten ervan plukken.

You’ve successfully subscribed to Wenke Perspectief
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Your link has expired
Success! Check your email for magic link to sign-in.