Het kind een stem geven

Dag leraren, leerkrachtondersteuners, onderwijsassistenten, pedagogisch medewerkers, coördinatoren en leidinggevenden. Het waren bewogen jaren de afgelopen tijd voor zowel jullie als de kinderen. We hebben veel geleerd in het online lesgeven, maar gaan komend jaar weer volledig voor fysieke bijeenkomsten.

De data voor de individuele inschrijvingen voor alle daltonopleidingen zijn inmiddels bekend. En binnenkort volgt meer informatie over de management-tweedaagse, die we komend jaar weer oppakken.

Ook zijn er lopende maatwerktrajecten waar we nu voor aan het plannen zijn. Maatwerk trajecten zijn trajecten waarbij Annemarie in gesprek gaat met de school en kijkt naar de behoefte en de diversiteit van de mensen binnen de school.

Mocht je twijfelen wat voor jullie school het beste is? Stuur gerust een mail dan nemen we contact met jullie op! Stuur de mail naar: [email protected]

Klik hier voor de informatie & de data van de daltoncoördinatoren opleiding regio Purmerend/bollenstreek & de data voor de daltoncoördinatoren opleiding regio Zwolle/Drenthe/Friesland/Groningen.

Klik hier voor de informatie & data van de daltonleerkrachten- & onderwijsassistenten opleiding.

Klik hier voor de daltonopleiding leidinggevende.

Heb je vragen, staat je regio er nog niet bij of wil je graag contact over een maatwerktraject? Neem dan contact op zodat we met je het gesprek aan kunnen gaan en samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via [email protected]

You’ve successfully subscribed to Wenke Perspectief
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Your link has expired
Success! Check your email for magic link to sign-in.